diumenge, 22 de gener del 2017

EL NOSTRE JARDÍ A L'AULA!

HOLA XUPIRULIS!!
Ahir va ser l'aniversari de Nacho: MOLTEES FELICITAAATSS SUPER- NACHO!!Esper que hagis passat un dia gran dia d'aniversari.

Què us va parèixer la notícia sobre la balena??? Impactant i molt trist, veritat ?? Durant aquesta setmana analitzarem a classe la notícia, com hem arribat a aquesta situació, com ens afecta,...

Aquesta vegada hem fet ús del correu electrònic per difondre la notícia. Seguirem usant les noves tecnologies com una ferramenta més a la nostra vida d'aula, ens permetran realitzar feines molt diferents i contribuirem a la sostenibilitat del Planeta, en aquest cas, estalviant paper.

A l'aula, els nostres regals de Nadal ens han servit per aprendre a realitzar classificacions i una feina matemàtica molt important: Ens ha servit per començar a entendre i practicar les fraccions. 

La conferència de Finne sobre l'estructura de les plantes ens va interessar molt i a la part pràctica vàrem  baixar al pati de l'escola a recollir plantes i vore la seva estructura: diferència entre unes i altres, característiques,... Vam iniciar un petit estudi amb les plantes que vam agafar: vam fer murals, vam plantar, i vàrem realitzar alguna hipótesi...Ens va agradar molt i la conferència d'aquesta setmana de Sara, ens ajudarà a conèixer més sobre les plantes, ja que tracta sobre la Fotosíntesi.




També treballarem l'ortografia, en aquest cas les normes d'accentuació en català.


N'Amaya ens explica un truc per diferencia l'accent obert i el tancat.

Hem portat una caixa per seguir treballant l'ortografia com l'any anterior que prompte posarem en marxa.

Durant aquesta setmana decidirem a classe si seguim amb el projecte dels Rorquals i les balenes o encetem un altre: les plantes, tal vegada....?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada