diumenge, 20 de novembre del 2016

Bon treball Xupirulis!

Hola Xupirulis!!

Aquesta entrada va dedicada a vosaltres:  Com ja sabeu, dilluns hem d'entregar el treball del primer llibre que ens hem llegit durant aquest curs.  Alguns  ja m'heu mostrat parts del treball que heu anant fent a poc a poc, i aquest és un dels objectius principals que volíem aconseguir, anar fent les coses  dia a dia, aprenent a organitzar-nos perquè d'aquesta manera no se'ns acumuli la feina i tots ho hem aconseguit. ENHORABONA!!!!

Hem pogut parlar a classe i sé, que ens alguns casos, ens ha costat molt acabar de llegir el llibre perquè no ens agradava o era un poc més complicat.., però entre tots hem cercat solucions i us heu esforçat molt per aconseguir-ho. Per tot això Enhorabona de nou!!, perquè el treball més important ja està fet, perquè tots us heu esforçat:  BRAVO A CADASCÚ DE VOSALTRES!!

Demà entregarem els treballs i les manualitats i parlarem de les dificultats que hem tingut i de com ens ha anat! 

Us deix unes fotos de na Mia, que abans de marxar a Italia va entregar el treball acabat i una manualitat molt xula: 

(Mia, t'enyoram molt.., deixa'ns algun comentari al blog)




Estem fent un raconet Xupiruli, on cadascú de nosaltres està fent un Goconqr a casa per dir com és: fotos de quan era petitó o petitona, aficions, esports que practica, .... 
La idea va ser de na Maria Roig, ella ens va explicar que estava fent un per aprendre a utilitzar millor el Goconqr, em va encantar la idea i a la classe també!!


En Miquel ja ha fet el seu i na Clara també!!


Aquest raconet ens ajudarà a saber més coses sobre nosaltres i a conéixer-nos molt més!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada