dilluns, 3 d’octubre del 2016

RESPOSTA A LES CARTES D'ESTIU!

HOLA!!!!

Com ja sabeu, vàrem escriure una carta un amic o amiga del grup, per explicar-lis les nostres vacances d'estiu. Ara li donarem una continuïtat a l'activitat, contestant la carta rebuda, però aquesta vegada la posarem dins un sobre i la ficarem a una bústia de correus amb el seu corresponent segell.

Necessitem saber la nostra adreça per apuntar-la correctament a l'agenda i demà donar-li al nostre amic. Aquesta  primera passa la realitzarem amb l'ajuda dels nostres familiars, que s'asseguraran que està ben apuntada a l'agenda (també podem apuntar una adreça alternativa si és necessari).

Li escriurem una carta en resposta a la qual vàrem rebre, cuidant l'ortografia, la presentació i la forma que ha de tindre una carta personal a un amic (carpeta d'estudi): data, salutació, ...

Resultado de imagen de com escriure una carta informal en català

El cos de la carta ha de contenir comentaris de resposta a la carta rebuda: opinions, comentaris personals,. També d'altres comentant com esteu: com ha començat el curs, quines activitats esteu realitzant, alguna cosa especial que us ha passat,...

La carta s'ha de dipositar dins una bústia de correus entre demà i divendres i s'ha d'avisar a la tutora del dia que es diposita a Correus. Podeu fer-vos una foto deixant la carta per penjar-la al blog. 
Assegureu-vos que heu posat bé les dades al sobre (dades i segell)

Treball de recerca a entregar divendres, per escrit:

- On es compren els sobres i els segells?
- Quin tipus de segell s'ha de posar?



4 comentaris:

  1. L'activitat de fer cartes als compañs de clase es molt divertida.MARIA

    ResponElimina
  2. es veritat a jo també hem pareix molt divertida!.Amaya

    ResponElimina
  3. Jo crec que eixo es per millorar la ortogracia i tambe per divertirnos.Bruno

    ResponElimina
  4. Aixo es per corregir la nostra octografia i els nostres errors. VICENT

    ResponElimina