dimecres, 21 de setembre del 2016

BENVINGUTS AL BLOG DELS XUPIRULIS!!!!!

Benvinguts a tothom al Blog de la classe de 5èB, la classe dels Xupirulis. Tenim un nom super original i que pensam que ens identifica molt, ja que som divertits, alegres i estem molt units. 
Aquesta va ser una de les primeres activitats que vàrem fer tots junts ....












Vàrem formar un "encreuat" unint tots els nostres noms. Més tard vàrem pensar què podia significar allò per nosaltres i vàrem sortir paraules precioses com "familia", "amistat", "bon equip","relació",.... Què us pareix??







27 comentaris:

  1. BUENAS TARDES, SOY MÓNICA LA MAMÁ DE BRUNO, ESTOY MUY CONTENTA DE COMPARTIR UN AÑO MÁS DEL APRENDIZAJE DE MI HIJO CON ESTE EXCELENTE EQUIPO DE PROFESIONALES Y PADRES Y COMPAÑEROS DE EL. UN SALUDOO Y A POR OTRO AÑO MÁS!!!!

    ResponElimina
  2. La activitat de els noms encadenats va ser molt divertida.m,agrada teniro penjat a classe. JAUME

    ResponElimina
  3. el nom de la clase es molt divertit i la profe vona, magrada el vloc i a la nostra clase os desitllo un bon any GASPAR

    ResponElimina
  4. M´ha agradat molt fer aquesta activitat dels noms encadenats, perque ha set molt divertit i ho varem fer tota la classe junta. Laura

    ResponElimina
  5. Em va agradar molt fer l´encreuat, va ser molt divertit i ens va quedar molt bé. MIQUEL

    ResponElimina
  6. A jo me va agradar se actividat d´es trencaclosques o paraules encadenades perque va ser molt xula i divertida. Pau

    ResponElimina
  7. El nom es super original i es molt divertit antes no m'ahgradava pero ara m'ha convescut =3

    ResponElimina
  8. Hola som es papas de na Clara, esperam que tingueu un bon curs i ho passeu molt be.

    ResponElimina
  9. Hola som es papas de na Clara, esperam que tingueu un bon curs i ho passeu molt be.

    ResponElimina
  10. Hola, soy la mama de Uma. Estoy muy contenta porque Uma va muy feliz al cole cada dia y le gusta mucho su nueva profesora Carmen. Os deseo a todos un muy buen curso, que aprendais mucho y sobre todo que os lo paseis muy bien.

    ResponElimina
  11. Hola, som Es papa I de n'Uma, estic molt content també amb l'escola i la tutora de cinquè. Sobretot disfruteu molt a l'escola I sigueu molt feliços

    ResponElimina
  12. Hola, som sa mamà de na Sara Ribas i crec que aquest any heu triat un nom que os descriu molt bé, esperc que aquest curs disfruteu i que aprengueu molt. I per cert, el blog està super bé. Francisca.

    ResponElimina
  13. Hola som Antònia sa mare de na Neus, estic encantada. Veig que na Neus està FELIÇ i crec que aixó es el que realment tenc que valorar. Moltes gràcies i esper que tots junts disfruteu al màxim.

    ResponElimina
  14. Hola, estic molt contenta del començament del nou curs ( 5B ) i sobretot amb la nova mestra, Carmen. NEUS.

    ResponElimina
  15. Hola, som Cristina sa mare den Jaume i estam molt contents perque mitjançant aquest blog podem vorer totes les activitats que feis cada dia. Molt contents tambe de lo feliç que deixam i recollim en Jaume cada dia. Feliç i bon curs a tots i totes!

    ResponElimina
  16. Hola, soy el padre de María. Mi enhorabuena por el blog que habéis creado. Espero que juntos soñéis, aprendáis, descubráis y os divirtáis en este nuevo curso. Os seguiremos.

    ResponElimina
  17. Soy patricio el papa de Mateo, estamos muy contentos con el comienzo de esta nueva etapa y nueva profesora.
    Les deseamos lo mejor para este año escolar.

    ResponElimina
  18. Hola sóc na Maria, sa germana de na Inés. El blog ja està molt complet i molt polit, m'agrada molt el "encreuat" que heu fet, és molt xulo i una molt bona ideia.

    ResponElimina
  19. Hola,
    m'agrada molt la profe Carmen i la classe.
    Ayelén

    ResponElimina
  20. Hola soy Muriel la madre de Ayelén, estoy muy contenta que tengáis a Carmen como profesora. Os deseo a todos un año lleno de alegría, aventuras y que podéis juntos disfrutar de las nuevas aprendizajes.

    ResponElimina